Vi Har Svarene. Du Har Hundens Relaterte Spørsmål

Vil du ha en hundekamerat? Forstår du hva du vil være ansvarlig når du tar i besittelse av hunden din? Det er mange ansvarsområder som følger med hundeeierskap, og de starter første gang du tar med valpen hjem. Denne artikkelen vil vise deg tauene og gjøre deg klar for din nye bestevenn.

Du ville lønn en meget å ta vare på din hunden. Høy kvalitet hunden næringen, legeundersøkelse bekymre, leker og behandler kanne lett løpe i nærheten av $1 000 inne et år. Pet helseforsikring kan hjelpe; til tross for du ville lønn en månedlig eller årlig avgift, du ville ofte være belagt hvis en stor legeundersøkelse nødsituasjonen hender til deres pet.

Det er en fint begrep å bruk hånd signaler når du prøver å tog din hunden, istedet for rettferdig tillit til muntlig kommandoene. Hundene har tendens til reagere bedre med disse i tillegg typer av signaler istedet for alltid tillit til stemme kommandoene. Prøv disse tingene for å finne ut hva som er best for ditt kjæledyr.

Tidligere beslutter på hva type av hunden å bli til deres slekt, betenke mellomrom. Selv om du kanskje elske det betydeligere hundene det du kanne virkelig vikle din armene i nærheten, det må du gjerne ikke ha adekvat mellomrom for en stor rase. Ta ditt hjem og verksted størrelse i betraktning før bringe hjem en ny pooch.

Snakke med din vet om beløpet av næringen du burde være mate din hunden hver dag. Stund noe individer gir deres hundene næringen av fulgte pakken, en gang imellom disse retningslinjene er upassende til deres hunden. Anmode din vet hva retten Meal plan er til deres hunden.

Regelmessig børsting hundens pels vil ikke bare stoppe kjæledyret fra å kaste på møblene dine. En daglig børste vil gjøre pelsen strålende og skinnende. Børsting fordeler hudens naturlige oljer gjennom hele hårfrakken for ekstra glans og mykhet.

Når du klipper en valps tånegler, start sakte. Introduser den lille hunden din for dem før du begynner å kutte. Du kan kanskje bare få en enkelt spiker gjort under en sittende. Det kan ta litt tid for valpen å bli komfortabel med ideen om negleklipping, men snart vil du kunne komme deg gjennom alt på en gang.

For å sikre at hunden din er sunn, sørg for å tillate det å ha tilgang til rent vann til enhver tid i løpet av dagen. Akkurat som med alle levende vesener, er vann en av de viktigste komponentene. Det eneste unntaket ville være at du ønsker å holde vann fra en valp i tre timer før sengetid.

Kunnskapen du har fått ved å lese denne artikkelen i sin helhet, vil forberede deg på å ta med hunden din hjem en gang for alle. Når du har alt du trenger og hjemmet ditt er valpesikret, kan du gå og finne deg en bestevenn. Du vil gi dem det livet de fortjener og gi deg selv uendelige timer med kjærlighet.