Leter Du Etter Tips Om Hundepleie? Sjekk Ut Disse!

En hund trenger mye mer enn bare mat og oppmerksomhet. Han må ha TLC hele dagen. Hva er en god måte å lære mer om hunden din på? Denne artikkelen vil gi deg ekspertråd som vil hjelpe deg å lære ny informasjon.

Få hunden spayed eller kastrert. Kjæledyret ditt står for å nyte et betydelig bedre (og lengre) liv. Det har blitt bekreftet gjennom forskning at denne enkle prosedyren reduserer kreftrisiko og gir andre fordeler også. En spayed eller kastrert hund er også mindre sannsynlig å gå bort fra sitt hjem, noe som betyr at det ikke vil risikere å gå seg vill eller ender opp i en gateulykke.

La aldri hunden din ri i en bil usikret. Å sitte på fanget eller i forsetet er farlig både for ham og din evne til å kjøre. Plasser ham alltid i en dyrebærer i passende størrelse eller invester i et sikkerhetsbelte for kjæledyr som holder ham tettsittende og trygg midt i baksetet.

Ta aldri med deg hunden mens du flyr i de varme sommermånedene, med mindre flyselskapet gir en klimakontrollert hytte for ham. De fleste av de store transportørene bruker det samme området for kjæledyr som de gjør for last, noe som betyr at hunden din må tåle noen ganske høye temperaturer når du reiser til reisemålet ditt, og setter hans sikkerhet i fare.

Vær forsiktig med loppebehandlingen du skal bruke på hunden din. Mange av dem kan forårsake kreft hos barn. Snakk med veterinæren din om de sikreste alternativene, og ikke la barna i nærheten av hunden mens du gjør en behandling.

Ta deg tid til å planlegge hundetreningsøkter i ditt eget hjem og bakgård. Dette gjør at du kan kontrollere hvor mange som er der mens treningen finner sted. Jo flere som er der, jo vanskeligere trening blir. Dette vil gjøre det vanskeligere for hunden din å være oppmerksom.

Å ha friskt og rent vann tilgjengelig for hunden din til enhver tid er et must. Hunder blir farlig dehydrert i løpet av få dager, så det er svært viktig å alltid ha vann klar. Hunder vil også sette pris på vann som er rent. Hvis du finner det nødvendig å drikke filtrert eller flaskevann på grunn av kvaliteten på vannet fra springen din, må du sørge for å gi hunden din samme vann av høy kvalitet.

Planlegg regelmessige veterinærbesøk. Regelmessige veterinærundersøkelser er ekstremt viktige for hundens generelle helse – som med mennesker er det viktig å fange eventuelle helseproblemer tidlig. Veterinæren vil sørge for at hunden din er oppdatert på vaksinasjonene sine, og se etter andre problemer som vekt og tannproblemer eller parasitter.

Jo mer kunnskapsrik du er om hundeeierskap, jo bedre blir du. Det betyr å gi hunden din det beste livet han har tjent ved å være din lojale venn. Åpenbart er du ikke en hund, men hvis du var en, ville du ikke ha en eier som er godt lest om emnet hunder?