Bli Utdannet Om Hunder Med Disse Enkle å Følge Tips

Hver hund er unik, som et fingeravtrykk. De har til og med sine egne likes og misliker, evne til tålmodighet eller utålmodighet, og noen er kjærlige mens andre er avstand. Hvordan du bryr deg om dem avhenger like mye av hvem de er som din egen situasjon, men rådene du finner nedenfor gjelder i alle husholdninger som har en hund i seg.

Ta aldri med deg hunden mens du flyr i de varme sommermånedene, med mindre flyselskapet gir en klimakontrollert hytte for ham. De fleste av de store transportørene bruker det samme området for kjæledyr som de gjør for last, noe som betyr at hunden din må tåle noen ganske høye temperaturer når du reiser til reisemålet ditt, og setter hans sikkerhet i fare.

Hvis din hunden har lopper, og de falle av hans belegge onto din gulvet, tomrom seg opp. Men husk at lopper er ganske bra unnslippe kunstnere, så du trenger å kaste ut posen umiddelbart etter at du er ferdig. For å være på den sikre siden, tape posen helt lukket før du tar den ut til papirkurven din kan.

Hold hunden i god form. Han kan lide med de samme vektrelaterte problemene som du kan, så sørg for at han får rikelig med sunn trening og spiser et godt balansert kosthold. Husk at turgåing vil være til nytte for deg også, så gjør det til en del av din daglige rutine sammen for å være lykkeligere og sunnere.

Hvis veterinæren gir deg medisiner for å ta med hjem og administrere til hunden din, må du være sikker og be om ideer om å få ham til å svelge den. Hunder varierer i deres toleranse for piller og dårlig smaksatte væsker, så ha noen triks opp ermet i tilfelle han motstår. Å få en hund til å ta medisin er viktig, men ofte utfordrende.

Ta hunden din med ut slik at han kan få frisk luft og mosjon. Trening holder hunden sunn, både fysisk og mentalt. Enten du tar en hund på en lengre tur eller spaserer en ball rundt, vil hunden din og dere begge ha nytte av det. Ikke bare gir det dem den øvelsen de trenger, men det forbedrer også forholdet ditt til hunden din.

Bruk positiv forsterkning for å lære hunden din vaner som du ønsker å se fra dem. For eksempel, hvis du legger merke til at hunden bjeffer når noen kommer inn i hjemmet ditt, kan du belønne ham for ikke å bjeffe med en godbit. Hunden vil da assosiere å være ganske med belønningen som han vil motta.

Det er viktig at du får hunden din vaksinert. Vaksinasjoner vil beskytte hunden din mot ulike typer sykdom og sykdommer. De fleste vaksinasjoner gjøres hos hundene dine årlig. Veterinæren din kan forklare hva hver vaksinasjon er for. Rabiesvaksinen er lovpålagt i mange forskjellige stater.

Selv om hunden min og hunden din kan være polare motsetninger, trenger de begge den samme grunnleggende omsorgen for å holde seg sunne og lykkelige. Denne artikkelen har gitt deg grunnlaget for kunnskap du trenger for å være en god eier, så bruk hvis den når du kan. Skål for å ønske deg og valpen din mange lykkelige år fremover!